Vágólapra másolva!
Nem vállalhatnak gyereket a Született feleségek című sorozat főszereplőnői - a stáb ugyanis nem tudja beleírni a bébiket a forgatókönyvbe.
Vágólapra másolva!

Marc Cherry, a Született feleségek című sorozat megalkotója megkérte a főszereplő színésznőket, hogy lehetőség szerint ne essenek teherbe az elkövetkező egy évben. "Marc nagyon örült, amikor kiderült, hogy Marcia ikreket vár" - mondta egy interjúban a sorozatban Gabrielle-t játszó Eva Longoria. - "De egyik nap eljött a forgatásra, és szinte könyörgött, hogy már ne vállaljunk több gyereket ebben az évben, ugyanis rettentően nehéz beleírni a terhességet a forgatókönyvbe."

Longoria az Ellen DeGeneres Show-ban szerepelt múlt héten, ott kérdezte meg tőle a háziasszony, nem terveznek-e gyereket kedvesével, Tony Parker kosárlabdázóval. "Igazából már gondolkodtam rajta" - válaszolta Ellen DeGeneres kérdésére Longoria, majd hozzátette: - "De ehhez a producereknek is hozzá kell járulniuk. Nagyon nehéz ugyanis folyamatosan változtatni a sorozat forgatókönyvén."

Forrás: Red Dot


A sorozat megalkotói azután döntöttek úgy, hogy "megtiltják" a főszereplőnőknek, hogy gyereket vállaljanak a következő egy évben, hogy kiderült Marcia Cross ikerterhessége. "Azt már előre tudtuk, hogy Marcia karaktere, Bree a következő szezonban férjhez megy, de így a terhességet is beleírtuk a forgatókönyvbe" - nyilatkozta korábban Marc Cherry.

A pletykalapok szerint elég kicsi az esély arra, hogy bármelyik színésznő teherbe esik az elkövetkező néhány hónapban: Teri Hatcher, aki a sorozatban Susant alakítja, jelenleg egyedülálló, egyébként pedig már van egy nyolcéves kislánya. Az Edie-t alakító Nicolette Sheridan egyelőre még az esküvőjére készül Michael Bolton zenésszel. Felicity Huffmann pedig, aki Lynette szerepét játssza, nem tervez újabb gyereket két kislánya mellé. Az egyetlen "esélyes" talán Eva Longoria, de ő titokzatosan csak annyit válaszolt DeGeneres kérdésére: "Akkor szülök majd gyereket, amikor a Jóisten is úgy akarja."