Colin Farrell megjavult

Vágólapra másolva!
Levetkőzi rosszfiús imázsát Colin Farell ír színész, a Nagy Sándor című film főszereplője. Kétéves kisfia kedvéért leszokott az alkoholról, és egy rehabilitációs központban a gyógyszerfüggőségétől is megszabadult.
Vágólapra másolva!

Vad bulijairól és kicsapongó életmódjáról volt híres Colin Farrell, ír származású színész, aki most egyszer és mindenkorra eldöntötte, hogy felhagy az önpusztító életmóddal. "Új életcélt találtam magamnak, ez pedig a fiam, James. Szeretném látni, ahogy felnő, és azt akarom, hogy jó barátok legyünk, és ne úgy nézzen rám, mint egy öreg alkoholistára. James a legfontosabb nekem, és érte bármire hajlandó vagyok" - nyilatkozta az új Miami Vice mozifilm főszereplője.

Farrell nagyon komolyan tartja magát az elhatározásához: hét hónapja egyetlen kortyot sem ivott, és nemrég bevonult egy rehabilitációs központba, ahol gyógyszerfüggőségét és krónikus kimerültségét kezelik. A színész szóvivője hónapokkal ezelőtt jelentette be, hogy Farrell meg kíván szabadulni fájdalomcsillapító-függőségétől, és ehhez speciális segítséget is igénybe kíván venni. "Egyáltalán nem élveztem, hogy egy rehabilitációs központban kezelnek, és nem is változtam meg a bent töltött idő alatt. Csupán egy kicsit távolabbról tudom nézni azt az életet, amit az elmúlt öt, hat évben éltem. Megismerkedtem más szempontokkal is, ez pedig komoly lökést adott ahhoz, hogy változtassak az életvitelemen. Eddig a két végéről égettem a gyertyát, de ennek most vége" - mondta el Farrell az újságírók kérdéseire válaszolva.

Farrell elmondta az is, hogy hosszú ideje nem volt otthon, Írországban, és az Egyesült Államokban is csak most vett magának házat. "Igazából a kisfiam miatt vettem meg ezt a házat, hogy legyen egy saját szobája, és ne kelljen folyton a hotelekben laknia velem. De arra még nem volt időm, hogy berendezzem az új otthonomat: mindössze két szék, meg egy hálózsák van csak benne" - mondta a színész.

Az újságírók természetesen megkérdezték, megtalálta-e már az "igazi nőcsábásznak" tartott Farrell élete szerelmét. A színész csak nevetett a kérdésen, majd hozzátette: "Nincs senkim jelen pillanatban, és nem is nagyon vágyom arra, hogy lekössem magamat valaki mellett. Harmincéves vagyok, és egyszerűen jobban érzem magam egyedül."