Colin Farrellnek öt éve nem volt stabil barátnője

Vágólapra másolva!
Colin Farrell Hollywood egyik legkeresettebb férfiszínészévé vált az elmúlt években. A jóképű ír színész a napokban egy tengerentúli lapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy már lassan öt év nem volt komoly barátnője. 
Vágólapra másolva!

Félteni azért nem kell a 28 éves sztárt, hiszen nemrég arról cikkezett a bulvársajtó, hogy ő és Angelina Jolie összemelegedtek, bár az tény, hogy nem sokáig tartott a kalandjuk.

Colin saját bevallása szerint egyáltalán nem szenved a nők hiányától. "Gyakorlatilag minden este találkozom valakivel. Kicsit zavar, hogy már ilyen hosszú ideje nem volt állandó barátnőm, de jelenleg teljesen kielégítenek a rövid, egyéjszakás kalandok" - mondta Farrell, aki tagadta, hogy lett volna románc közte és Britney Spears között.

Az énekesnővel közösen készült képei láttán a sajtóban azonnal megindultak a találgatások, hogy mi lehet a két sztár között. "Britney egy helyes lány, de nem feküdtem le vele. A vicc kedvéért egy kicsit bolondoztunk a kamerák előtt, de ezenkívül semmi nem történt" - nyilatkozta a színész.