Mégsem volt Jolie-Pitt esküvő

Vágólapra másolva!
Múlt hét végén szinte az összes lap megírta, a televízióban tényként közölték, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt összeházasodnak. Tették mindezt annak ellenére, hogy egyikünk sem erősítette meg az értesüléseket, így aztán az esküvő helyett igazi tömeghisztéria tört ki.
Vágólapra másolva!

Igazság szerint senki sem tudta, hogy a múlt heti hír - miszerint a hollywoodi álompár kimondja a boldogító igent - mennyivel hitelesebb, mint a korábbi pletykák, amelyek egy titkos párizsi esküvőről szóltak. Sem Brad Pitt, sem Angelina Jolie nem adott egyértelmű jelet, az olaszországi Como-tó város vezetősége azonban igyekezett nagy reklámot csinálni. Mivel George Clooney birtoka is itt van, és az ötcsillagos Villa D'Este szálloda is arra készült, hogy hétvégén hírességek lakodalma lesz, újságírók és rajongók százai zarándokoltak el a helyszínre.

Forrás: Red Dot
A festői Como-tó

Lesifotósok, riporterek és tévéstábok hada érkezett a Como-tóhoz, helikopterek pásztázták a környéket, hátha valaki meglátja a titokban érkező párt, és az összegyűlt rajongók is azt remélték, közelebb kerülhetnek kedvenc hírességeik nagy pillanatához. Aztán nem lett semmi. Mindenki értetlenül állt a helyzet előtt, s igazi tömeghisztéria vette kezdetét, mikor mindenki számára egyértelművé vált, hogy ezen a hétvégén a Mr. és Mrs. Smith sztárjainak eszük ágában sincs összeházasodni. Később egy félhivatalos hír látott napvilágot, mely szerint a szertartást "el kellett halasztani", mások szerint az egészet Como-tó város vezetősége találta ki, hogy ingyen reklámot csináljanak a nyári szezon előtt.

Az szinte biztos, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt hivatalosan is szeretné összekötni az életét, de jelen pillanatban valószínűleg csak ők maguk tudják, hogy mikor kerülhet erre sor. Az is lehet, hogy már titokban összeházasodtak, amíg a sajtó valahol máshol leste őket, de az is elképzelhető, hogy nekik teljesen mindegy ez az egész. Elvégre van elég ember, aki izgul helyettük.