Elton John nőként szeretne újjászületni

Vágólapra másolva!
Az énekes elárulta egy interjúban, hogy hisz a lélekvándorlásban, és egészen biztos benne, hogy következő életében nőnek fog születni. Igaz, ebben az életében is már szinte nőként él, de Elton szerint ennél többre van szükség.
Vágólapra másolva!

A popsztárt sokszor kérdezik arról, hogy házasságában David Furnish-sel milyen "nőként" élni, és bár Elton biztosan unja már az ilyen kérdéseket, általában türelmesen elmagyarázza, hogy valóban szereti ezt a szerepet. Mostanában ráadásul egyre több szó esik kapcsolatukról, mivel közösen népszerűsítik David készülő filmjét, az It's A Boy Girl Thing című filmet, amelyhez producerként társult a világhírű énekes-dalíró párja. "A szerelem két férfi között is ugyanolyan szerelem" - fogalmazta meg a lassan már sablonossá vált választ Elton a magánéletüket firtató kérdésre. "A házasságunk is olyan, mint a többi emberé, csak mi két menyasszonyi ruhát béreltünk az esküvőre."

Az énekes azt is elmondta, hogy hisz a reinkarnációban, és szilárd meggyőződése, hogy következő életében nőként fog újjászületni. "Nagyon szeretem ezt az életet, de szinte biztos vagyok benne, hogy legközelebb valóban nőként térek majd vissza ebbe a világba. Gyakran kérdezik tőlem, hogy milyen formában születnék újra szívesen, pedig ez teljesen egyértelmű. Nagyon érdekel, hogy mi van a halál után, szerintem nagyon érdekes és izgalmas tapasztalat lesz, nem hiszem, hogy félnünk kellene tőle. Csak egy új dolog kezdetét jelenti, én így tekintek erre a dologra."

Sir Elton John persze nem kizárólag saját nőiességének keresésével van elfoglalva, éppen az American Federation for Aids Research alapítvány számára próbál pénzt felhajtani. Sajnos a cannes-i filmfesztivál jótékonysági estjén nem tudott személyesen ott lenni, mert torokgyulladást kapott, de a popsztár mindent megtesz azért, hogy segítse az AIDS elleni küzdelmet. Párja, David Furnish jelen volt az alapítvány számára rendezett gyűjtésen, és Elton üzenetét is tolmácsolta: "Az AIDS elleni küzdelem még napjainkban is nagyon nehéz. Mind a vallás, mind a politika elzárkózik attól, hogy szabadon beszélhessünk és védekezzünk korunk egyik legsúlyosabb nemi úton terjedő betegsége ellen, és ez komoly aggodalommal tölt el minket. Fontos, hogy akik tehetnek valamit ezért az ügyért, megmutassák mindenkinek, hogy képesek vagyunk összefogni. A legkisebb adomány is a legnagyobb változást hozhatja."