Vágólapra másolva!
Az utóbbi hetekben több pletyka is keringett arról, hogy Kevin Costner elhagyta feleségét, Christine Baumgartnert. A színész már régóta nem lakott otthon, neje pedig látványosan költözködött közös házukból. Azóta kiderült, egészen másról van szó.
Vágólapra másolva!

Alaposan felidegesíthette magát az utóbbi idők pletykáin Kevin Costner, aki néhány merészebb bulvárlapból értesült arról, hogy éppen válni készül. Gyorsan fel is hívta sajtósát, aki azóta is minden eszközt megragadva próbálja rendbe tenni a dolgokat, és a közleményben oszlatta el a félreértéseket. A szemfüles hollywoodi újságírók felfigyeltek ugyanis arra, hogy a Costner család ura elég régóta nem tartózkodik otthon, miközben felesége lázasan dobozol, és gőzerővel költözködik. Nem is kellett több, azonnal megjelentek az első pletykák arról, hogy a színész válni készül, elvégre ha egy nő egyedül pakol ki egy nagy házból, az jót nem jelenthet.

A dolog magyarázata a jelek szerint ennél sokkal hétköznapibb: "A válásról szóló pletykák nem igazak, és nagyon felháborították Kevint. Nem érti, milyen alapon írnak meg újságok ilyen cikkeket, és szeretné, ha mindenki tudná, hogy egyáltalán nem tervezi elhagyni feleségét. Jelenleg éppen Mr. Brooks című filmjét forgatja, ezért nincs otthon, Christine pedig a költözést készíti elő otthon, ugyanis néhány hét múlva Santa Barbarába költöznek." - magyarázta meg a színész szóvivője.

A szóvivő azt is elmondta, nagyon megdöbbent a család, amikor ezek a cikkek megjelentek. "Senki sem kérdezte meg Kevint, vagy bárki mást, hogy mi is az igazság. Persze meg sem kellene lepődnünk már ezen, nem ez volt az első példa, hogy a bulvárlapok össze-vissza beszélnek." Valóban, 2004-ben a színészt már szégyenbe hozták egyszer, amikor azt állította egy masszőrnő, hogy Kevin kikezdett vele. Ezt nem tudta bizonyítani, de a helyzet így is elég kínos volt, mivel az egész Costner mézeshetei alatt történt Skóciában. Nem csoda tehát, hogy azóta a Robin Hood sztárja jóval érzékenyebb az ilyen pletykákra.