Jessica Simpson válni készül

Vágólapra másolva!
Véget ért az álom-házasság, amelyről még sikeres valóság-show is futott az MTV-n. Jessica Simpson és Nick Lachey bejelentették, hogy elválnak. A hír megdöbbentette a sajtót és a rajongókat egyaránt, mivel nemrégiben még azt nyilatkozták, hogy házasságuk jobb, mint valaha.
Vágólapra másolva!

A People magazin által idézett, közösen kiadott közlemény szerint Jessica Simpson és Nick Lachey közös megegyezés alapján válnak el. "Három év házasság után, hosszas mérlegelést követően úgy határoztunk, hogy külön utakon folytatjuk utunkat" - olvasható a közleményben. "Reméljük, a média tiszteletben tartja majd ezt a döntést, és a nehéz időszakot, amelyen most keresztülmegyünk."

A rövid nyilatkozat mindenkit megdöbbentett, hiszen nemrégiben még mindketten azt nyilatkozták, hogy házasságuk a legnagyobb rendben van, sőt Jessica egy televíziós beszélgetésben azzal büszkélkedett, hogy még soha nem volt ilyen jó a kapcsolata, mint az utóbbi időben. Amikor nyáron több lap is megírta, hogy a sztár-pár házassága hanyatlik, akkor elsőként Jessica apja, Joe Simpson igyekezett megvédeni lánya boldogságát. "Sokat veszekszenek, és akkor mi van? Ha a veszekedés váláshoz vezetne, akkor már én sem élnék együtt a feleségemmel, akivel 26 éve vagyunk házasok, mi már 25-ször el akartunk válni."

A pár egyelőre nem kívánta bővebben indokolni a döntést, és azokra a pletykákra sem válaszoltak, miszerint a válás oka Nick Lachey hűtlenkedései voltak, aki az utóbbi időben sokkal többet mozdult ki otthonról Jessica nélkül, ráadásul többször látták félreérthető helyzetben szórakozóhelyeken.