Robbie Williams saját vallást alapít

Vágólapra másolva!
Bár a szívtipró angol zenészt jó néhány tinilány isteníti, a Take That egykori tagja most saját vallást szeretne alapítani, és mindent megtesz azért, hogy L. Ron Hubbard nyomdokaiba léphessen.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams egy nemrég adott rádiós interjúban azt nyilatkozta, hogy az űrlényekre épülő vallása legalább olyan népszerű lehet a sztárok körében, mint a szcientológia, amelynek olyan neves követői vannak, mint Tom Cruise és John Travolta. "Az egész ötlet azután jutott eszembe, hogy elolvastam L. Ron Hubbard könyvét. Arra gondoltam, ha ő meg tudta csinálni, én is meg tudom." Bár a zenész egy kicsit még elhalasztja a vallás-projektet, mert túlságosan elfoglalt, jövőre mindenképpen szeretné megnyitni az első központot. "Olyan embereknek szánom ezt a vallást, akik hozzám hasonlóan hisznek a földönkívüliekben. De mindenki számára nyitott lesz, aki vigaszt keres a világban."

A zenész régóta biztos abban, hogy a világot hamarosan megszállják a kis zöld emberkék. "Minden éjjel ufókkal álmodom, és alig várom, hogy elaludjak, annyira jók ezek az álmok - mondta egy interjú során. - Sokan nem értenek velem egyet, de nézzék csak meg a világot tíz év múlva. Nem lesznek egyedül az emberek, biztosra veszem, hogy megérkeznek az űrlények a Földre." Az angol sztár nyilatkozataiból időnként az érződik, hogy egyszer-kétszer már el is rabolták, hiszen biztosra veszi, hogy az életünk minden pillanatát befolyásolják ezek az idegen bolygóról érkezett űrlények. Sőt, még a jövőt is segítenek Robbie-nak megismerni: állítólag előre látta, hogy San Franciscót egy hatalmas földrengés fogja elpusztítani, de az ufók fognak segíteni az embereknek újjáépíteni a várost. Vajon a sikereit is annak köszönheti Robbie Williams, hogy "odaátról" megsúgják neki, épp milyen dalokkal tudja meghódítani a közönség szívét?