Robbie Williams inkognitóban csajozik

Vágólapra másolva!
A botrányairól elhíresült popsztár bevallotta, hogy sokkal jobban szeret Amerikában csajozni, mert ott nem ismerik őt annyira, és így könnyebben veszi le kiszemelt áldozatát a lábáról.
Vágólapra másolva!

Európa már nem kihívás Robbie Williams számára, akit sok hírességgel is hírbe hoztak már az elmúlt években. A popsztár a Mirror magazinnak bevallotta, hogy manapság sokkal jobban szeret a tengeren túlon csajozni, mert ott nem ismerik meg a lányok, és "Batman"-játékot játszhat velük. Ez a Robbie által kitalált játék igen egyszerű: megismerkedik egy lánnyal egy bárban, vagy egy klubban, és ha minden jól alakul, akkor néhány órán belül a lakosztályán kötnek ki. Ekkor megkérdezi alkalmi partnerétől, hogy ismeri-e őt, és ha a lány nemmel felel, akkor azonnal berak egy koncert DVD-t.

"Ettől aztán teljesen padlót fognak" - mesélte nevetve Robbie a Mirrornak nyilatkozva. "Egész egyszerűen csak megmutatom magam, ahogy több ezer ember előtt énekelek, és lazán odavetem, hogy igen, énekes vagyok. Persze ilyenkor a lány nem tud se köpni, se nyelni. Az egész olyan érzés, mint amikor Bruce Wayne bevallja szíve választottjának, hogy ő valójában Batman."Robbie elmondása szerint ilyenkor csak ennyit mond a ledöbbent lányoknak: "Most, hogy tudod a titkomat, meg kell, hogy öljelek!"

Az énekes nemcsak vidám dolgokról beszélt, azt is bevallotta, hogy az utóbbi időben rászokott a kedélyjavítókra, ezért hamarosan elvonókúrára megy. "Az év elején már próbáltam leszokni, de eddig sajnos nem sikerült. Szükségem lenne már egy tartós kapcsolatra, mert mindenem megvan, csak a szerelem hiányzik, és ezt nem lehet pótolni."