Uma Thurman nem szereti a saját testét

Vágólapra másolva!
Azt hihetnénk, hogy az olyan sztároknak, mint Uma Thurman semmi gondjuk nincs önmagukkal, de a 36 éves színésznő bevallotta, hogy egyáltalán nem szereti a saját testét, sőt, régebben nagyon komoly gátlásai voltak termete miatt.
Vágólapra másolva!

Azok után, hogy a tavalyi Csak lazán! című filmben Uma Thurman egy bikinis jelenetben bizonyította, hogy még mindig remek fomában van, nehéz elhinni, hogy a színésznőnek gondja van saját magával. Ennek ellenére legutóbb arról nyilatkozott, hogy egész életében gondot jelentett saját testének elfogadása. "Kamaszkoromban magas voltam és vékony, ráadásul korán elkezdtek nőni a melleim. Szerettem volna olyan lenni, mint a többi lány, de mindenkinél magasabb voltam, hatalmas kezeim és lábaim pedig nem tettek túl kecsessé. Ezt később sem tudtam megemészteni, úgy éreztem, hogy abszolút szétesett mozgásom van."

A színésznő azt is elmondta, hogy még a mai napig sem tudja elhinni, hogy sok férfi szexszimbólumként tekint rá. "Egészen a Kill Bill forgatásáig nem hittem el, hogy szexis nő vagyok. Amikor abba a sárga bőrruhába kellett bújnom, rettegtem attól, hogy nevetséges látványt nyújtok. Szerencsére a sok edzés, ami a filmhez kellett felerősítette a testemet, és azóta is rendszeresen mozgok, néha a harcművészeti leckéket is megismétlem. A Kill Bill óta érzem azt, hogy örömmel nézek a tükörbe. Végre megkaptam azt az önbizalmat, ami egész életemben hiányzott, persze még most is nehezen hiszem el, hogy én szexis vagyok" - mondta Uma Thurman.