Uma Thurman kidobta barátját

Vágólapra másolva!
Napok óta keringenek a pletykák a sajtóban, miszerint a Kill Bill sztárja szakított magyar származású kedvesével, mert számára Andre Balazs nem az a férfi, akivel le tudná élni az életét. A színésznő szóvivője most hivatalosan is megerősítette a híreket.
Vágólapra másolva!

Miután az Oscar-gálán egyedül jelent meg a színésznő, az összes bulvárlap cikkezni kezdett arról, hogy szakított eddigi barátjával, aki válása óta van mellette. Andre Balazs, magyar származású hoteltulajdonos sokáig vigasztalta a Kill Bill sztárját, de mint kiderült, mégsem ő az a férfi, akivel Uma le tudná élni az életét. A kósza híreket tegnap erősítette meg a színésznő szóvivője, Robert Garlock így nyilatkozott a történtekről: "A hír sajnos igaz, Andre és Uma már nincsenek együtt. Ennek ellenére továbbra is közeli barátok maradtak, de közös megegyezés alapján úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább ezt a kapcsolatot."

Uma és volt kedvese 2004-ben jött össze, nem sokkal azután, hogy a színésznő hivatalosan is elvált Ethan Hawke-tól. Igaz, Thurman már akkor is azt nyilatkozta, hogy ez egy komoly barátság, amiből erőt tudott meríteni a nehéz időszak alatt. "Andre nagyon kedves, udvarias és figyelmes velem. Mindent megad, amire ilyenkor egy nőnek szüksége lehet, és én nagyon hálás vagyok neki ezért" - mondta akkoriban. Bár hónapokkal ezelőtt olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a színésznő ismét házasságra készül, végül úgy látszik, mégsem azt a férfit választja, aki kitartott mellette válása után.