Tom nem kíméli Katie-t

Vágólapra másolva!
Alig két hete született meg Tom Cruise és katie Holmes kislánya, a színész máris bejelentette, hogy leendő feleségét egy fitneszguruhoz akarjaküldeni, aki arra specializálódott, hogy a nem tökéletes alakú menyasszonyokat csúcsformába hozza a nagy napra.
Vágólapra másolva!

A saját állítása szerint fülig szerelmes Tom Cruise kézben tartja a családi ügyeket. Alig vagyunk túl a híres-hírhedt gyermekszülésen, kanapén való ugráláson és hosszú órákig tartó nyilatkozatokon a családi örömökről, máris újabb hírt szolgáltat nekünk a Mission Impossible film sztárja. Annyira fontos neki ugyanis, hogy kedvese, Katie Holmes csúcsformában legyen a nyárra tervezett esküvőn, hogy egy különleges edzésprogramot talált ki neki, amihez a Buff Brides (Dögös Menyasszonyok) nevű edzőterem csapatának segítségét is igénybe kívánja venni.

Az edzők, dietetikusok és más szakemberek együtt dolgoznak azon, hogy Katie legalább tizenöt kilótól megszabaduljon a nagy napra, és a szülés után minél gyorsabban visszanyerje karcsú alakját. Brad Kaufman, a színésznővel foglalkozó edző szerint Katie nagyon motivált és lelkes, és ha így haladnak, mindenképpen nagyszerű formába kerül az esküvőre.

Katie Holmes családja azonban egyáltalán nem örül annak, hogy Tom szabadon rendelkezik a lányuk életével, minden alkalmat megragadnak, hogy a nagyközönséggel is megosszák kétségeiket. Martin Holmes, a színésznő édesapja nemrég így nyilatkozott egy brit magazinnak: "A lányomnak most pihenésre lenne szüksége, hiszen alig két hete szülte meg az első gyermekét. Ahelyett, hogy nekiállna megterhelő edzésekre járni és diétázni, sokkal inkább az lenne a fontos, hogy visszanyerje az erejét. Már most is súlyokat emelget, hogy erősítse a vállát és a hátát. Egyáltalán nem értem, mit akar ezzel Tom elérni."

Katie persze nagyon büszke határozott vőlegényére, és mindent úgy csinál, ahogy Cruise mondja. "Örülök annak, hogy Tom ennyire a szívén viselni, hogy minél jobban nézzek ki. Én sem akarok elhízni, de hogy ő ennyire támogat, még nagyobb erőt ad az edzésekhez" - nyilatkozta a Dawson és a haverok című sorozat sztárja.