A legrosszabb híres apukák

Vágólapra másolva!
A Remind4u internetes oldal kezdeményezésével induló szavazás eredménye szerint Pete Doherty a világ legrosszabb híres apukája. Woody Allen és Tom Cruise sem büszkélkedhet.
Vágólapra másolva!

A Remind4u internetes oldal által kiírt szavazás végeredménye szerint Kate Moss expasija lett a világ legrosszabb apukája, hiszen Lisa Moorishsal közös gyermekükért nem vállal felelősséget, nem tesz túl sokat érte. Pete ideje nagy részét kábítószerezéssel és a topmodell utáni folyamatos nyávogással tölti.

Szoros versenyben, de végül a második helyen maradt Michael Jackson, aki évekkel ezelőtti, gyermekét ablakban lóbálós akciójával igazán kiérdemelte az ezüstérmet, és persze a pedofil botrány sem tett túl jót hírnevének. Harmadik helyen Darren Day rontja az apák hírnevét, aki gyermeke születése után azonnal faképnél hagyta feleségét, csak annyit mondva: "Én ezt a család dolgot nem tudom csinálni."

Dwight Yorke következik a sorban, aki a szavazatok 13 százalékát szerezte meg negatív apaképével, őt pedig Tom Cruise követi, akinek a napokban születik meg gyermeke, de az eddigiekkel sem foglalkozik túl sokat. Woody Allen is előkelő helyet szerzett a listán, aki ugyebár saját fogadott lányával szűrte össze a levet, mintha csak valamelyik saját filmjének forgatókönyvét írná éppen. Jude Law is bejutott a legrosszabb apák csapatába, mivel a bébiszitter elcsábítása nem éppen az a cselekedet, amitől az egész család boldogan tekint a közös jövő felé.

Végül, de nem utolsósorban Britney Spears életunt férje, Kevin Federline is helyet kapott a csapnivaló szülők között, aki még az éves szoláriumbérlettel is többet foglalkozik, mint saját kisfiával. A Remind4u felhasználói tehát döntöttek, 2006-ban a fent említett hírességek buktak meg apaként, bár számukra ez a cím aligha büntetés, inkább gyermekeiknek lehet szomorú felismerés, amikor ezt a cikket olvassák.