Tobey Maguire megkérte barátnője kezét

Vágólapra másolva!
A Pókember sztárja rászánta magát, hogy végleg behálózza szíve választottját, és egy Tiffany gyűrű kíséretében megkérte barátnője, Jennifer Meyer kezét, aki azonnal igent mondott. Az esküvőre még az idén sor kerülhet.
Vágólapra másolva!

A 30 éves színész 2003 óta van együtt a nála két évvel fiatalabb barátnőjével, aki történetesen a Universal filmstúdió elnökének, Ron Meyernek a lánya, és mellesleg híres ékszertervező. Már tavaly év végén sejteni lehetett, hogy Tobey szeretné eljegyezni szerelmét, de végül csak most került sor a lánykérésre. Persze ékszerésznek gyűrűt adni olyan érzés lehet, mint ügyvédet perrel fenyegetni, a Pókember sztárja végül mégis kitett magáért, és egy drága gyémántgyűrűvel kérte meg Jennifer kezét. A lány igent mondott, de még nem tudni, hogy mikor kerülhet sor az esküvőre, de ha a forgatások engedik, még az idén összeházasodik a két szerelmes.

Tobey egyébként akkor szánta el magát a nagy lépésre, amikor egyik legjobb barátja, Leonardo DiCaprio elveszítette élete szerelmét. Gisele Bündchen látványos távozása után a két színész sok időt töltött együtt, és valószínűleg férfias szórakozások sora mellett beszélték meg az élet dolgait. Leo állítólag a lelkére kötötte barátjának, hogy mindenképpen vegye feleségül szerelmét, mert ha egy nő túl sokat vár a lánykérésre, akkor gondolkodás nélkül továbbáll. A Titanic sztárjának megindító beszéde nyitott fülekre talált, Tobey ugyanis rájött, hogy nem akarja elveszíteni kedvesét.

A napokban tehát meg is történt az eljegyzés, a Meyer birodalom fejének leánya és a gyermekarcú színész immár hivatalosan is egy pár. A Tiffany gyűrű pedig ott csillog az ékszerész kezén munka közben is, még akkor is, ha ezzel nem saját termékeit népszerűsíti.