Zeta-Jones életképtelen a konyhában

Vágólapra másolva!
Michael Douglas szerint felesége élete legnagyobb alakítására készül legújabb, Mostly Martha című filmjében, ahol egy szakácsnőt játszik. Otthon ugyanis Catherine Zeta-Jones ki van tiltva a konyhából, hiszen még vizet forralni sem képes egyedül.
Vágólapra másolva!

A Mostly Martha című filmben Catherine Zeta-Jones egy profi szakácsnőt alakít, ezt pedig nem tudta szó nélkül hagyni a színésznő férje, aki szerint kész csoda, hogy felesége elvállalta ezt a szerepet. Michael Douglas szerint ugyanis kedvese teljesen életképtelen a konyhában, még a teavizet sem tudja felforralni, és pánikrohamot kap, ha egy rántottát kell csinálni. "Ez lesz élete legnagyobb alakítása" - viccelődött a színész. "Otthon be sem engedem a konyhába, még vizet sem képes melegíteni."

Catherine nem nagyon sértődhet meg ezen a megjegyzésen, hiszen korábban maga is belátta már, hogy valóban alkalmatlan a háziasszony-szerepre. "Színészkedem, társaságba járok, remekül golfozom, de a konyhában nem vagyok képes semmire" - mesélte egy interjú során a színésznő. "Michael retteg, ha bemegyek a konyhába. Meg is értem szegényt, hiszen egyszer próbáltam reggelit készíteni, és majdnem elégettem egy serpenyőt. Állt a füst az egész konyhában, én meg pánikoltam. Azóta be sem tehetem a lábam oda felügyelet nélkül, még a tűzhely mellett is van egy poroltókészülék, ha véletlenül főzőcskézni támad kedvem."