Catherine Zeta Jones második gyermekét várja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: EPAA két sztár Michael Douglas honlapján adta hírül, hogy több mint két év után Catherine Zeta Jones újra csecsemőt vár. A házaspárnak eddig egy közös gyermeke van, a 2000 augusztusában született Dylan. A terhesség bejelentése nem okozott meglepetést a rajongóknak, mert Catherine Zeta Jones már év elején azt nyilatkozta, reméli jövőre újabb gyermeknek adhat életet, hogy Dylannek még kiskorában testvére lehessen.

A 33 éves színésznő várhatóan nem elégszik meg két utóddal, mert májusban kijelentette, minden vágya, hogy nagy családja legyen. " Michael is szeretne még egy gyermeket, de én legalább hármat szeretnék, vagy, amennyit csak lehet" - mondta még májusban a színésznő famíliája jövőjéről.

A népes család mellett a színésznőnek az is rendkívül fontos, hogy a híres walesi költő, Dylan Thomas után elnevezett fiát, és leendő gyermekeit minél erősebb walesi hatások érjék. Zeta Jones a kétéves gyerek mellé walesi dadát fogadott és luxusházat építtet a szüleinek, hogy amikor férjével és kisfiával hazalátogat Britanniába, mindenkinek legyen elég férőhely. A sztár szüleinek jelenlegi otthona ugyanis túl kicsi, így a Douglas család tagjai kénytelenek voltak szállodában lakni a rokonlátogatások napjai alatt.

Zeta Jones, aki az utóbbi években Hollywood egyik vezető színésznője lett, családi ügyei intézése közben a karrierjével is törődik. Legközelebb a Chicago című musical filmváltozatában szerepel Renee Zellweger és Richard Gere oldalán.