Eladó Keira Knightley Oscar-gálán viselt ruhája

Vágólapra másolva!
Jótékonysági célokra ajánlotta fel az idei Oscar-gálán viselt estélyi ruháját Keira Knightley. Az egyedi Vera Wang-darabra az eBay internetes áruház oldalán lehet licitálni, egészen a hónap végéig.
Vágólapra másolva!

A Büszkeség és balítélet sztárja, akit idén Oscar-díjra is jelöltek (végül Reese Witherspoon happolta el előle a szobrocskát) köztudottan nem rajongott ezért a ruháért. Már a gála előtt is többször tett megjegyzéseket a vörös estélyire. "Nem vagyok elégedett magammal, úgy fogok kinézni a díjátadón, mint Anglia díszpudlija" - mondta akkoriban. Mindemellett azonban azt reméli, hogy a befolyt pénzből valódi segítséget kap a Kelet-Afrikában tevékenykedő Oxfam élelmezési program, amelynek az egész összeget felajánlotta a színésznő.

"Nagyon örülök, hogy ezzel a csodaszép ruhával járulhatok hozzá az Oxfam támogatásához. Láttam a tévében egy riportot a kelet-afrikai aszályról és a térség rettenetes állapotáról, ezért mindenképpen szükségét éreztem annak, hogy én is segítsem ezt az élelmezési programot" - mondta Keira a felajánláskor.

A vörös Vera Wang-estélyit az eBay internetes áruház értékesíti majd április 21-től, de máris óriási az érdeklődés. A licit egészen a hónap végéig tart, majd egy adott időben lezárják a versenyt, és az éppen akkor legtöbbet ajánló vásárló kapja majd meg Keira Knightley ruháját.