Perrel fenyegeti a Playboy-t Jessica Alba

Vágólapra másolva!
A színésznő úgy lett címlaplány, hogy nem is tudott róla, így nem csoda, hogy perrel fenyegetőzik. Hugh Hefnert nem érdekelte Jessica nemleges válasza a felkérésre, így a modern technika segítségével simán levetkőztette őt.
Vágólapra másolva!

A színésznő soha nem vetkőzött a Playboy-nak, ezért eléggé megdöbbent, amikor címlaplányként látta meg magát a népszerű férfimagazin címlapján. Mint később kiderült, Hugh Hefner nem akadt fenn azon, hogy a Sin City sztárja korábban visszautasította ajánlatát, a Columbia Pictures cégtől megvásárolta az Into the Blue című film promóciós képeit, amelyeken a fiatal színésznő bikiniben pózol, majd úgy retusáltatta azokat, mintha Jessica meztelenül állt volna a kamerák elé.

Ezek után nem csoda, hogy Jessica Alba perrel fenyegetőzik, hiszen nem csak engedélye nélkül jelentek meg a róla készült képek, de mindez úgy van feltüntetve, mintha részt vett volna egy meztelen fotózáson. A színésznő eddig is vigyázott arra, hogy filmjeiben csak annyit mutasson magából, amennyi feltétlenül szükséges, mert úgy gondolja, hogy a meztelenkedő sztárokat hamar megunja a közönség. Így talán joggal írták Hugh Hefnernek Jessica ügyvédei levelükben, hogy a magazin akciója miatt "hatalmas kár érte a művésznő jó hírnevét és karrierjét egyaránt".