Jessica Alba: Inkább a zenészekre bukom

Vágólapra másolva!
A fiatal színésznő az MTV Video Music Awards után elmondta, hogy sokkal jobban érzi magát a zenészekkel, mint kollégáival, mert könnyebben elengedheti magát társaságukban, és a buli is sokkal jobb.
Vágólapra másolva!

A Sin City szexi sztárja azt állítja, a zenészek, főleg a rockerek sokkal jobb fejek, mint a színészek, könnyebben lehet feloldódni a társaságukban, ezt az MTV Video Music Awardson is tapasztalhatta. A fiatal szépség azt is elmondta, hogy nincsenek színész barátai, mert sokkal jobban el tudja engedni magát a rock- vagy a popsztárok társaságában, nincsenek azok a korlátok, amelyek a színészek világában megtalálhatóak.

A New York Daily Newsnak nyilatkozva Jessica elmondta: "A zenészek sokkal viccesebb alakok. Nem veszik túl komolyan magukat, inkább viccet csinálnak abból, hogy ők hírességek. Mindig valami újabb poénon törik a fejüket, és nincs ennél szórakoztatóbb. A színészek sokkal érzékenyebbek, ennélfogva teljesen más hullámhosszon mozognak, engem ez kevésbé fog meg."

Jessica Alba, aki most éppen Hayden Christensen feleségét alakítja az Awake című thriller forgatásán, azt is bevallotta, hogy nagyon jól érezte magát a Video Music Awardson, és továbbra is szeretne a zenészek társaságában maradni, mert egész egyszerűen sokkal jobban bukik rájuk.