Megszületett Heidi Klum kisfia

Vágólapra másolva!
Tegnap este, öt óra körül megszületett Heidi Klum német származású topmodell és Seal, angol énekes harmadik gyermeke. Az egészséges kisfiú a Johan Riley Fyodor Taiwo nevet kapta.
Vágólapra másolva!

Tegnap este egy Los Angeles-i kórházban megszületett Heidi Klum és Seal harmadik gyereke, egy egészséges kisfiú. A gyerek a Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel nevet kapta. A hírt maga Seal közölte a rajongókkal a felesége hivatalos honlapján.

"A gyermekeinknek egy testvér. A szüleinknek egy unoka. Nekem és a feleségemnek egy fiú. A családunknak egy igazi áldás" - írta az énekes a honlapon. - "Egészséges, gyönyörű és pont úgy néz ki, mint az édesanyja."

A 33 éves Klumnak és Sealnek már van egy közös gyereke, Henry és együtt nevelik Heidi korábbi kapcsolatából született kislányát, Leni-t is.

"Mindenképpen sok gyereket szeretnék" - nyilatkozta korábban Heidi Klum. - "Közöttem és a bátyám között tíz évnyi a korkülönbség, és úgy nőttem fel, hogy nem is igazán éreztem, hogy van testvérem. Pedig szerintem ez az egyik legjobb dolog, ami a gyerekekkel történhet, az, hogy mindig ott vannak egymásnak."

A sikeres modell és műsorvezető szinte a szülését megelőző utolsó pillanatig dolgozott: a múlt héten jelent meg ugyanis első lemeze, amelyen karácsonyi dalokat énekel.