Heidi Klum a szülés után ismét csúcsformában

Vágólapra másolva!
Alig egy hónappal azután, hogy Heidi Klum megszülte második gyermekét, a 32 éves topmodell máris a kamerák előtt pózolt, hogy bebizonyítsa, remek formában van. Közben azt is elárulta, hogyan sikerült ez ilyen rövid idő alatt.
Vágólapra másolva!

Még nincs is egy hónapja annak, hogy egy Los Angeles-i kórházban megszületett a popsztár Seal, és a német szupermodell első közös gyereke, aki a Henry nevet kapta. A modellnek ez már a második szülése volt, a Forma1 mágnása, Flavio Briatore korábbi feleségeként már egyszer világra hozott egy kislányt, és akkor is döbbenetesen gyorsan formába jött. Így nem csoda, hogy most is azonnal faggatni kezdték, hogyan lehetséges, hogy két szülés után valaki még mindig ilyen alakkal rendelkezzen.

Forrás: Red Dot


"Nincs ebben semmi varázslat" - válaszolta Heidi, aki láthatóan büszkén pózolt a fotóriporterek gyűrűjében. "Már egy héttel a szülés után jól néztem ki. Ennek csupán egyetlen titka van. Nem azt kell már számolni, hogy hány alkalommal mész edzeni a héten, hanem hogy naponta hány órát töltesz a konditeremben. Mindemellett komolyan odafigyeltem az étrendemre is. Sok vitamin, zöldség, persze nyersen, és este pedig nincs nassolás. Tojásfehérje és proteinturmix jöhet, de az is csak mértékkel, amennyi az anyatejhez kell."

Heidi bár családjával is sok időt tölt, de november 9-én már kifutóra lép a Victoria's Secret Fashion Show-n.