Esküvőre készül a Lost két sztárja

Vágólapra másolva!
A Lost - Eltűntek című sorozat forgatásán egymásra talált két színész, Evangeline Lilly és Dominic Monaghan jövő nyárra tervezik az esküvőjüket, és mihamarabb gyereket is szeretnének.
Vágólapra másolva!

Evangeline Lilly amerikai színésznő, és Dominic Monaghan, a Gyűrűk Ura című film egyik szereplője jövő nyárra tervezik az esküvőjüket. A két színész a Lost - Eltűntek című sorozat forgatásán szeretett egymásba, és bár sokáig titkolni próbálták a kapcsolatukat, most végre a nyilvánosság elé álltak. "A magánéletem az egyetlen dolog, ami csak és kizárólag az enyém" - nyilatkozta korábban a sorozatban Charlie-t alakító Monaghan. - "De nyugodtan állíthatom, minden rendben van velem."

"Nagyon szerelmesek egymásba, és most elérkezettnek látják az időt, hogy hivatalosan is összekössék az életüket" - mondta egy, magát megnevezni nem kívánó forrás. - "Mindenképpen nyáron szeretnék megtartani az esküvőjüket, de további részleteket még nem terveztek meg."

A harmincéves színész még az év elején kérte meg 26 éves barátnője kezét. "Szeretném vele leélni az életemet, és minél előbb szeretnék gyerekeket is."- mondta egy ismerősének Monaghan. - "Nagyon szeretek a kicsikkel lenni. Azt hiszem, az a legtisztább kapcsolat, amelyben az embernek része lehet."