Tom és Katie: novemberben esküvő

Vágólapra másolva!
Tom Cruise és Katie Holmes november 18-án, Olaszországban házasodnak össze - jelentette be hivatalosan a hírt a két amerikai színész szóvivője.
Vágólapra másolva!

Tom Cruise, a Mission: Impossible főszereplője november 18-án feleségül veszi barátnőjét és gyermeke anyját, Katie Holmes színésznőt - erősítette meg a hírt a szóvivőjük, Arnold Robinson.

"A lapok minden értesülése helyes" - jelentette ki egy telefonos interjúban a szóvivő. - "Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a sajtó minden információt megkap majd. Mindent megteszünk azért, hogy a neves esemény biztonságáról gondoskodjunk."

Mint kiderült, úgy a menyasszony, mint a vőlegény, Giorgio Armani olasz divattervező által megálmodott ruhát visel majd a ceremónián. "Ha egy kedves barátom kér meg arra, hogy tervezzem meg az esküvői ruháját, mindig meghatódom. Nagyon jó érzés szerepet vállalni abban, hogy ez a jelentőségteljes esemény jól sikerüljön" - nyilatkozta az US Weekly magazinnak Armani.

Tom Cruise és Katie Holmes közel két éve vannak együtt, áprilisban született meg első közös gyermekük, Suri.

"Tulajdonképpen olyan, mintha már házasok lennék, minden pillanatunkat úgy éljük meg, hogy összetartozunk" - nyilatkozta Cruise júniusban. - "Az esküvő csak a buli-része az egésznek. Természetesen minél előbb meg akarjuk tartani, de azt szeretnénk, hogy a kislányunk is részt vehessen rajta."