Nicole Kidman bátorítja Katie Holmest

Vágólapra másolva!
Tom Cruise amerikai színész volt felesége, Nicole Kidman felhívta Cruise leendő feleségét, Katie Holmest, hogy gratuláljon a közelgő esküvőhöz, és elmondja Holmesnak, ne higgyen a pletykáknak.
Vágólapra másolva!

Nicole Kidman Oscar-díjas ausztrál színésznő nem rég telefonon felhívta volt férje, Tom Cruise menyasszonyát, Katie Holmest. "Nicole gratulálni szeretett volna Katie-nek a közelgő esküvőhöz" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a brit Grazia magazinnak. - "Nagyon jó barátnőkként beszélgettek, mintha már régóta ismerték volna egymást."

"Nicole azt is elmondta Katie-nek, hogy Tom tíz éven keresztül csodálatos férje volt, akire mindig lehetett számítani, és aki mindig mellette állt" - mondta Kidman barátnője. - "Nicole azt is megígértette Katie-vel, hogy nem hisz el semmit, amit a bulvársajtó ír. A legtöbb pletykának ugyanis nincs semmi alapja, csak így akarják eladni a lapokat."

Az ausztrál színésznő ismerőse szerint Kidman azért hívta fel Holmest, mert hallott annak bizonytalanságáról. "Nicole jó néhány helyen olvasta, hogy Katie nagyon bizonytalan az esküvőt illetően, és nem tudta, tényleg jó döntést hozott-e. Nicole pedig tökéletesen megnyugtatta őt" - nyilatkozta a barát a brit magazinnak.

Bár Katie Holmes és Tom Cruise már másfél éve jegyben járnak, sőt, közös gyermekük is született, az esküvőjük időpontja még mindig bizonytalan: a legújabb pletykák szerint még az ősszel összeházasodnak.

Katie Holmes a napokban azt nyilatkozta, hogy megtalálta azt a ruhát, amelyben szeretne az oltár elé állni. "Párizsban töltöttem néhány napot, és rátaláltam az esküvői ruhámra is" - nyilatkozta a Batman: kezdődik című film főszereplőnője, majd hozzátette: - "Egész nap az üzleteket jártam és vásárolgattam, csodálatos gyerekruhákat lehet itt kapni, amelyeket örömmel viszek haza a kislányomnak."