Vágólapra másolva!
A hollywoodi szívtipró, Matthew McConaughey kifejezetten szereti az agglegény-életet, és nem vágyik arra, hogy megállapodjon.
Vágólapra másolva!

Matthew McConaughey amerikai színész, a Szahara című film főszereplője kijelentette: túlságosan szereti az agglegényéletet ahhoz, hogy megállapodjon egy nő mellett.

"Matthew akkor a legboldogabb, amikor egyedül lehet" - mondta a színész egyik barátja a News of the World című brit lapnak. - "Szeret mindenben 100 százalékot nyújtani: az edzésben és a munkában is. Ezt pedig nem tudná úgy megcsinálni, ha közben a barátnőjére is figyelnie kellene."

McConaughey egy korábbi interjúban azt is cáfolta, hogy közte és Lance Armstrong sportoló között több lenne mint barátság. "Többen megkérdezték már, homoszexuálisak vagyunk-e" - árulta el a színész, majd tréfálkozva hozzátette: - "Igazából kipróbáltuk, de egyáltalán nem nekünk való a dolog."

"Az emberek nem fogják fel, hogy mi is valójában a barátság, vagy a testvéri kötődés. Lance a legjobb barátom, és bármire kész lennék érte, bár tudom, hogy nem kérne semmi olyasmit, amivel megbántana" - mondta az interjúban McConaughey.

"Nem is tudom, hogyan vált ilyen szorossá a kapcsolatunk" - nyilatkozta a színésszel való barátságáról a hétszeres Tour de France-győztes Armstrong. - "Egyszerűen csak megtörtént. Nagyjából ugyanakkor ért véget mindkettőnk párkapcsolata, és egymás támaszai voltunk a nehezebb időszakban."