Matthew McConaughey újra szabad

Vágólapra másolva!
Matthew McConaughey és latin barátnője, Penélope Cruz közös nyilatkozatban tudatták a hétvégén, hogy szakítottak egymással.
Vágólapra másolva!

Nincs harag és féltékenykedés, a jelenlegi helyzetben a színészpár egyszerűen képtelen folytatni kapcsolatát. A Szahara című film forgatásán egymásba bolondult Cruz és McConaughey közös nyilatkozatban értesítette a sajtót, hogy a rengeteg elfoglaltságuk miatt kénytelenek voltak különválni. "Úgy határoztunk, hogy külön utakon folytatjuk tovább" - áll a közleményben. "A sok munka és a külön töltött idő ébresztett rá minket arra, hogy ilyen körülmények között már nem lehetünk egy pár."

A közlemény megjelenésekor Penelopé és Matthew is külön helyszínen forgatott, így nem tudtak válaszolni az újságírók kérdéseire. Egy meg nem nevezett forrás szerint azonban könnyen lehet, hogy csak időleges szétválásról van szó: "A rengeteg munka miatt hidegültek így el egymástól, de ki tudja, mit hoz a jövő? Talán ha nem hajszolják majd ennyire magukat, újra találkozgatni kezdenek."

Cruz egy televíziós műsorban korábban csak ennyit nyilatkozott: "Nem lehet egy kapcsolatot egészségesen fenntartani, ha csak minden hatodik héten lehetsz együtt azzal, akit szeretsz. Ezt nem lehet kibírni." A színésznő pedig komolyan gondolta a dolgot, néhány hónapja még arról beszélt, hogy szeretne családot alapítani a sármos színésszel. "Matthew csodálatos férfi, örömmel élnék vele együtt valahol Európában. Még közös gyermekeket is el tudnék képzelni, óvatos vagyok, mert ha túl sok dolgot osztasz meg a pároddal, könnyen elromolhat minden."

Végül annyira keveset osztottak meg egymással, hogy véget ért a kapcsolatuk. Penélope jelenleg a Manolete című film forgatásán öli munkába a bánatát, míg a 36 éves McConaughey a We Are Marshall című sport-dráma munkálataival próbálja feledtetni az elmúlt hetek nehéz döntéseit.