Katie Holmes játszhatja Victoria Beckhamet

Vágólapra másolva!
Katie Holmes amerikai színésznő játszhatja barátnőjét, Victoria Beckhamet abban a filmben, amelyet David Beckham angol focista életéről készítenek - és amelynek kitalálója Tom Cruise.
Vágólapra másolva!

Katie Holmes amerikai színésznő a legesélyesebb arra, hogy eljátssza a fiatal Victoria Beckham szerepét abban a filmben, amelyet David Beckham angol focista életéről készítenek - a film ötlete egyébként Holmes vőlegényétől, és gyermeke apjától, Tom Cruise amerikai színésztől származik.

A Cruise-Holmes páros és a Beckham házaspár egyébként nagyon jó barátok, és a pletykák szerint maga Victoria, az egykori Spice Girl, készíti föl Katie-t a szerepre. "Tomot már azelőtt lenyűgözte David élete, hogy ismerték volna egymást, később pedig, amikor már személyesen is találkoztak, még inkább erősödött benne az érzés, hogy nagyszerű film lehetne David sikertörténetéből" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes. - "Davidék is lelkesek voltak, amikor meghallgatták Tom ötletét, mindössze az a kikötésük, hogy Katie és Tom játsszanak a filmben."

"Katie tökéletes lenne a fiatal Victoria szerepére, már régóta együtt gyakorolnak, hogy ugyanolyan angolos kiejtése legyen, mint Victoriának" - mondta Cruise-ék egyik ismerőse, bár arra nem volt hajlandó válaszolni, vajon hány kilótól kellene megszabadulnia Holmesnak, hogy kicsit is hasonlítson a hírhedten vékony énekesnőre. - "De Tom biztos, hogy nem játszhatja el David Beckhamet, hiszen túlságosan sok a különbség a külsejükben. Ezért Tom valószínűleg a film produceri szerepét vállalja magára."