Nem természetes halált halt Daniel Smith

Vágólapra másolva!
Egyre rejtélyesebb Annan Nicole Smith modell fiának, Danielnek a halála: a halottkém szerint nem természetes módon halt meg a húszéves fiatalember.
Vágólapra másolva!

Alig néhány nappal azután, hogy meghalt Anna Nicole Smith modell 20 éves fia, Daniel, a halottkémek kijelentették, hogy nem természetes halál végzett a fiatalemberrel. "Az előzetes eredmények alapján biztosan állíthatom, hogy Daniel Smith nem természetes halállal halt meg, bár külsérelmi nyomok nem láthatóak a testén" - nyilatkozta Linda P. Virgill nassaui halottkém - "De a halál pontos okát még nem tudjuk, erre csak a későbbi vizsgálatok során deríthetünk fényt."

A halottkém azt is elmondta, hogy a tervezettnél komolyabb nyomozást kívánnak lefolytatni az ügyben. "Mindenkit kikérdezünk, aki találkozott Daniellel a halála előtt, talán kideríthetünk valamit, miért is történt ilyen hirtelen ez a sajnálatos eset" - nyilatkozta.

A korábbi hírek szerint a húszéves Daniel Smith szívrohamban hunyt el, de magukat megnevezni nem kívánó, kórházi források szerint a fiú szobájában - és mint a boncolás során kiderült, a szervezetében is - nagy mennyiségű antidepresszáns hatású gyógyszert és nyugtatót találtak. "Daniel elképesztően sokat hányt a halála előtt, a szobájában mindenütt vér és hányás volt" - mondta egyikük - "Bár az orvosok megpróbálták újraéleszteni, úgy tűnt, nem biztosak a dolgukban. Például csak nehezen találtak olyan oxigénmaszkot, amit tudtak volna használni Danielen."

Daniel Smith múlt hét végén érkezett a Bahamákra, hogy meglátogassa édesanyját, Anna Nicole Smith egykori Playmate-et, és újszülött húgát. Danielt vasárnap találták holtan az egyik kórházi szobában. Az előzetes tervek szerint Anna Nicole a nyomozás végéig Nassauban marad, de a jövő héten visszautazik az Egyesült Államokba, hogy eltemesse a fiát.