Anna Nicole Smith nem adja fel tévés karrierjét

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumAz E! Entertainment tévécsatorna megújította szerződését a nagydarab pornósztárral, amely arra kötelezi Anna Nicole-t, hogy a következő évadban is beengedje a kamerákat életének színhelyeire. A testes asszonyság mellett az Anna Nicole Show című reality show felvonultatja még ügyvédjét és bizalmasát, Howard K.Sternt, Kimet, a lila hajú asszisztensét, 16 éves fiát, Danielt, megpróbáltatásait Bobby Trendy belsőépítésszel és szexuálisan frusztrált pudliját, Sugar Pie-t.

A show tavaly augusztusban debütált, megtolva a csatorna nézettségét, éppen azt a nézői korosztályt (18-49 év közöttieket) erősítve, amely kulcsfontosságú célközönség a reklámozók szempontjából. Bár kissé csökkent a nézettsége az első hetekhez képest, még mindig akkora hasznot hajt az E!TV számára, hogy eldöntötték a következő rész elkészítését, amelyet 2003 elején kezdenek sugározni.

Az Anna Nicole Smith-show internetes oldalahttp://www.eonline.com/On/AnnaNicole/

Kritikusok vadul támadják a sorozatot, néhány reklámozni vágyó cég pedig ódzkodik attól, hogy kapcsolatba hozzák a műsorral, amely a jó ízlés határát már régen meghaladta. Hogy miért? Mert például a nézők nyomon követhették, amint Nicole egy vendéglő mosdójában hányt (a fiával és ügyvédjével közösen rendezett evészeti verseny következményeként), vagy mert hosszú perceken keresztül nézhették, amint ölebe, amely Sugar Pie névre hallgat, egy kitömött állatra gerjedve tette a dolgát.