Ikrei lesznek P. Diddyéknek

Vágólapra másolva!
A blogján adta hírül a rapper P. Diddy, hogy ő és barátnője, Kim Porter ikreket várnak jövő tavaszra.
Vágólapra másolva!

Sean "P. Diddy" Combs egy rövid videoüzenetben tudatta a rajongóival, hogy ő és barátnője, Kim Porter ikreket várnak jövő tavaszra. "Nem akarom a sajtóban bejelenteni, csak azt szeretném, ha mindenki tudna róla" - mondta az üzenetben a rapper - "Két újabb Combs érkezik a világra, úgyhogy jó lesz, ha felkötitek a gatyátokat."

Combs és barátnője alig néhány hete jelentette be a nyilvánosságnak, hogy újból szülői örömök elé néznek, de az, hogy ikreik lesznek, csak nemrég derült ki. "Mondtam Kimnek, hogy jobb lesz, ha minél előbb elmegy orvoshoz egy újabb vizsgálatra, mert túlságosan nagy ahhoz képest, hogy hányadik hónapban van" - mondta Diddy a rövid videofilmben. - "Akkora a pocakja, hogy hamarosan szülni mehetne."

P. Diddy azonban semmilyen más információt nem volt hajlandó elárulni. "Még nem tudjuk, hogy milyen nemű gyerekeink lesznek, de ez most nem is fontos. Sokkal inkább az érdekel, hogy egészségesek legyenek" - nyilatkozta a zenész.

Diddynek és Kim Porternek már van egy közös gyermekük, a nyolcéves Christian, és Combs egy korábbi kapcsolatából is született egy kisfú, Justin, aki nemrég ünnepelte a tizenkettedik születésnapját.