P Diddy állítólag baseballütővel köti az üzleteit

Vágólapra másolva!
Sean 'P Diddy' Combs egykori üzlettársa azt állítja, hét évvel ezelőtt a rapper egy baseballütővel bírta őt jobb belátásra, amikor nem akart beszállni a zenész vállalkozásába. Kirk Burrowes, a rapper nevével fémjelzett Bad Boy Entertainment egykori elnöke és társtulajdonosa azért fordult  bírósághoz, mert véleménye szerint P Diddy csaknem 5 és félmilliárd forintnak megfelelő összeggel rövidítette meg őt. 
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Sean 'P Diddy' Combst azzal vádolja egykori üzlettársa, hogy a rapper még 1996-ban egy baseballütővel győzte meg őt arról, érdemes beszállnia az akkor még ismeretlen zenész vállalkozásába, a Bad Boy Entertainmentbe.

Az állítólagos fizikai ráhatás révén 25 százalékos részesedéssel rendelkező Kirk Burrowes végül a cég elnöke lett, amely posztról - állítása szerint - szintén jogszerűtlenül menesztették.

Az egykori üzlettárs most bírósághoz fordult jogorvoslatért, mivel véleménye szerint a mára sikeres és népszerű zenész és cége összesen 15 millió fonttal (mintegy 5 és félmilliárd forinttal) rövidítette meg őt annak idején. "Mindössze annyit szeretnénk, hogy Sean elismerje: Kirk komoly szerepet vállalt karrierjének beindításában és ezt kellőképp honorálnia kellene" - nyilatkozta John Bostan, Burrowes ügyvédje.

P Diddy a következő közleményben reagált az esetre: "Az ellenem felhozott vádak a fantázia szüleményei. Burrowes nem állt nálam hét évig alkalmazásban, és most egyszer csak feltűnik a semmiből és megpróbál pénzt kicsikarni belőlem."