Jackie Chan, a részeges karatemester

Vágólapra másolva!
Talán igazodni kívánt nagysikerű filmjében alakított szerepéhez a hongkongi akciósztár, Jackie Chan, ugyanis nagy botrányt csinált egy koncerten, ahol duettet akart énekelni a fellépőkkel és megpróbálkozott a karmesterkedéssel is. De legalább bevallotta, hogy részeg.
Vágólapra másolva!

Jackie Chan, az 52 éves hongkongi színész kedden este viselkedésével megzavart egy koncertet, ahol ő volt a díszvendég - adta hírül a Ming Pao Daily News. Chan egy tajvani énekes koncertje közben felmászott a színpadra, fennhangon közölte, hogy részeg, és mindenképpen szeretne duettet énekelni a fellépő Jonathan Lee-vel. Ezután megpróbálkozott a zenekar vezénylésével, de annyira megtetszett neki, hogy minden mozdulatára máshogy reagálnak, hogy hosszú percekig elhallgattatta, majd újra elindította a zenét. Amikor pedig a közönség hangot adott nemtetszésének, trágárságokat kezdett kiabálni a mikrofonba.

Sem Chan, sem szóvivője, Solon So nem kívánta kommentálni az eseményeket. So még annyit tett hozzá, hogy ő maga nem volt ott az incidensnél, éppen ezért "nem lenne jó, ha bármit is mondana róla".

Jackie Chan, a Csúcsformában című film sztárja legutóbb egy sokkal szelídebb hírrel került be a médiába, ugyanis nyilatkozatot tett arról, hogy vagyonának felét - közel 64 millió dollárt - jótékony célokra ajánlja fel. "Új végrendeletet írtam: a halálom után a vagyonom felét különböző alapítványok kapják meg, a másik fele pedig a családomé marad" - mondta el a színész. Chan többek között a tigrisek megmentéséért munkálkodik, és 1988-ban létrehozott egy alapítványt, ami a hagyományos kínai előadó művészet oktatását támogatja.

Chan legközelebb Angelina Jolie-val dolgozik együtt, a Kung-fu panda című animációs filmben kölcsönzi a hangját az egyik harcművész majomnak. A többi karakternek olyan színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Lucy Liu, Jack Black és az Oscar-díjas Dustin Hoffmann.