Kigyulladt Osbourne-ék háza

Vágólapra másolva!
Tűz ütött ki Ozzy Osbourne és családja Londonhoz közeli villájában, két év alatt már másodszor. A zenész szerint a ház el van átkozva, a tűzoltók viszont azt mondják: jobban oda kellett volna figyelni a biztonságra.
Vágólapra másolva!

Kisebb tűz keletkezett csütörtök éjjel a rockzenész Ozzy Osbourne vidéki villájában. A Londontól mintegy 40 kilométerrel található házban az elektromos vezeték meghibásodása okozta a tüzet, amelyben senki nem sérült meg, de a ház személyzetét és a család egyik tagját, Kellyt füstmérgezéssel szállították kórházba.

A tűzoltók szerint csak a füstjelző készülék mentette meg a 22 éves Kelly Osbourne életét, akit a személyzet tagjai ébresztettek fel és menekítettek ki a házból. "Szerencséjük volt, mert a füstjelző idejében figyelmeztette őket, és a tűzoltóság is idejében a helyszínre érkezett. Így viszonylag hamar meg tudtuk állítani a tűz terjedését, és nem keletkezett nagyobb kár az épületben, bár az Osbourne család így is elveszítette néhány komoly értéktárgyát" - nyilatkozta Fraser Pearson, a helyi tűzoltóság szóvivője. - "Azonban mégis szeretnénk őket felkeresni, hiszen másfél éve is kigyulladt a ház, és valószínűleg komolyabb biztonsági szerkezetekre lenne szükségük."

Ozzy és Sharon, a nagy sikerű családi valóságshow főszereplői szerint az ötmillió fontért vásárolt ház el van átkozva, hiszen amióta megvették, csupa rossz dolog történt ott velük: tavaly tavasszal egyszer már tűz ütött ki a nappaliban, és az egész családnak menekülnie kellett. 2004-ben egy betörő közel kétmillió font értékű ékszert lopott el a házból, miközben Ozzyék az emeleten aludtak, 2003-ban pedig a Black Sabbath legendás énekese szenvedett komoly autóbalesetet a házhoz tartozó birtokon, ahol több bordáját és a kulcscsontját is eltörte, az egyik csigolyája pedig megsérült. "Minden biztonsági berendezést kicseréltettünk a betörés után, de úgy tűnik, semmit sem használt. Rettenetesen kétségbe vagyok esve, nagyon féltem a családomat, egyáltalán nem akarok több időt abban a házban tölteni" - nyilatkozta sírva az eset után Sharon, Ozzy Osbourne felesége. Arról azonban nem esett szó, vajon eladják-e a házat ezek után, vagy sem.