Vágólapra másolva!
Fiatalon gazdagnak és híresnek lenni - ez minden tinédzser álma. Vannak olyanok, akik nem csak ábrándoznak erről, hanem össze is kapargatnak annyit, hogy bekerülhetnek a Nagy-Britanniában született vagy ott élő fiatal sztárok toplistájára. Mi pedig szépen bemutatjuk őket.
Vágólapra másolva!

Elkészült az idei év legújabb toplistája, amely most éppen vagyoni helyzetük alapján rangsorolja a sztárokat. Most a tini és huszonéves hírességek közül csemegézhetünk, akik már ilyen fiatalon is olyan vagyonnal rendelkeznek, amely egy kisebb ország éves költségvetését is kitenné. Ezen a listán is nagy volt a verseny, végül Vanessa Mae Nicholson került az első helyre, akinek vagyonát 32 millió fontra becsülik. Csak a miheztartás végett érdemes tudni, hogy még ezzel az összeggel sem került be a hegedűművésznő a leggazdagabb emberek közé, oda ugyanis, alsó hangon is 60 millió fontos megtakarítás szükséges. A fiatalok körében azonban tarolt a kilencvenes években feltűnt zenészlány, akit nem sokkal lemaradva Charlie Chaplin unokája, az egyedi szépségű modell, Kiera Chaplin követ a sorban a maga 30 milliós vagyonával.

A pénzes toplistán négy helyet rabolt el a Coldplay, akik egyenlő arányban osztoztak a bevételen, így Guy Berryman, Jon Buckland, Will Champion, és a frontember Chris Martin is 25 millió font boldog tulajdonosa. A hatodik helyre futott be Karen Elson és Jack White, a fiatal modell és a White Stripes agya közös erővel kapartak össze 20 millió fontot. Szintén nem panaszkodhat az elfként befutott Orlando Bloom sem, akinek a hegyes fül és a nem túl hetero mozgáskultúra 14 millió fontot hozott a konyhára. És ha már meseszerű vagyonszerzésről van szó, Harry Potter varázspálcája is pontosan ennyi pénzt teremtett Daniel Radcliffe bankszámlájára, aki a kilencedik helyre került ezzel a mágikus tranzakcióval. Végül, de nem utolsósorban a Titanic katasztrófáját túlélő Kate Winslet is kapott némi kárpótlást, 12 millió fontos vagyont tudhat magáénak, amely a lista utolsó helyére volt elég. Idén, tehát ezek a sztárok a legsikeresebb fiatalok Nagy-Britanniában, mi pedig álmodozhatunk tovább a sikerről és hírnévről itthon.