Gyémántra éhes feleségek

Vágólapra másolva!
Minél több időt töltenek együtt a Született feleségek című sorozat színésznői, annál inkább érezhetővé válik a rivalizálás köztük. Most éppen Eva Longoria és Nicollette Sheridan került reflektorfénybe, a problémát pedig egy gyémántgyűrű okozta.
Vágólapra másolva!

Az történt ugyanis, hogy Nicollette és régi barátja Michael Bolton 2005 végén újra összejött, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, szerelmük nagy reneszánszában hamarosan el is jegyezték egymást. Bolton nem fukarkodott a lánykéréssel, egy hatalmas gyémántgyűrűvel lepte meg kedvesét, aki persze büszkén sétált be később a forgatásra ujján az ékszerrel.

Nem mindenki képes örülni más boldogságának, Eva Longoria például meg sem próbálta eljátszani, hogy boldoggá teszi kolleganője hirtelen jött eljegyzése, csak és kizárólag a csillogó gyémántra tudott figyelni. Egész nap furcsán viselkedett, és este kiderült, hogy mi is a baja a latin szépségnek. Eva ugyanis még aznap megkérte barátját, Tony Parkert, hogy vegyen neki egy ugyanolyan, vagy még nagyobb gyémántot, mint ami Sheridannek van. A Spurs kosárlabdázójának ugyan még esze ágában sincs eljegyezni párját, Eva mégis nyaggatni kezdte, mert láthatóan nem bírja elviselni a luxust, ha nem az övé.

Marc Cherry, a Született feleségek alkotója sem tudta megállni kommentár nélkül a kissé röhejes történetet, így mesélt az irigység napjáról: "Nicolette beállított a forgatásra egy akkora gyémánttal az ujján, amit még életemben nem láttam. Eva nem bírt magával, szinte azonnal kérlelni kezdte Parkert, hogy vegyen neki egy ilyen gyűrűt. Azt hiszem Tony most nagyon dühös Michael Boltonra, hiszen nem tervezett ilyen drága ékszert venni a barátnőjének, elvégre még szó sem volt házasságról közöttük."