Rachel Hunter hét év után újra szabad

Vágólapra másolva!
Bár Rachel Hunter és volt férje, Rod Stewart már 1999-ben külön költöztek, csak most válik hivatalossá válásuk, mivel ügyvédeik hét éven keresztül marakodtak a közös vagyon elosztásán. Rachelt már egyáltalán nem érdekli a pénz, csak szabad szeretne lenni.
Vágólapra másolva!

A volt modell két gyermeket is szült a híres énekesnek, és kilenc évig tartó házasságukra még most is örömmel emlékezik vissza. "Szép idők voltak, de már véget értek. Most csak az érdekel, hogy hét év után végre hivatalosan is elválok a férjemtől. Az ügyvédeim szerint nemsokára az utolsó egyeztetések is lezárulnak, ami azt jelenti, hogy jövő héttől már szabad vagyok. El sem hiszik, hogy ez milyen boldoggá tesz."

A 36 éves modell tavaly Sean Avery jéghoki játékossal randizgatott, de románcuknak hamar végeszakadt, és Rachel azóta egyedül van. Ezt egyáltalán nem bánja, sőt, most elérkezett válása után egy darabig mindenképpen szingli szeretne maradni. "Remekül érzem magam így" - mesélte. "Sokan féltenek, hogy egyedül hogy bírom majd a két gyerekkel, de én is dolgozó családból származom. Igaz, a válás alatt sikerült elérni, hogy Rod fizessen a gyerekek után, de én dolgozni akarok, mert a számlákat fizetni kell. Egyébként sincs semmi bajom a munkával, egész életemben dolgoztam, ezután sem akarok senkire támaszkodni anyagi kérdésekben."

Rachel együtt él 13 éves lányával és 11 éves fiával, akiket Rod rendszeresen látogathat. Az énekes egyébként azóta Penny Lancasterrel él együtt, tavaly novemberben született meg első közös gyermekük, Alistair.