Túl veszélyes szex

Vágólapra másolva!
Brit orvosok beszámolója szerint a szex közben történt balesetek több millió eurós kárt okoznak a biztosítási cégeknek, márpedig az adatok azt mutatják, hogy a megfelelő melltartó levétel még mindig problémát okoz a férfiaknak.
Vágólapra másolva!

Leginkább az emberi figyelmetlenség okozza a problémát, hiszen az intim hangulat hevében a legtöbb pár csak másodpercekre képes előre gondolkozni. Ennek köszönhetően számtalan veszélyes körülménynek teszik ki magukat. Bármennyire is röhejesen hangzik, gyakori probléma, hogy rossz a hely, amit választanak. A legtöbb baleset abból adódik, hogy összetörik a konyhaasztal, amelyen éppen egymásnak esnek a szerelmesek, de gyakori probléma a kocsiban történő együttlét közben történt sérülés is.

Gyakran a szenvedély kiváltotta vadság vagy hevesség is okozhat problémát, de azt álmunkban sem hittük volna, hogy a biztosítási kockázati tényezők egyik meghatározó eleme lehet a melltartó levétele. A brit tanulmányból ugyanis kiderült, hogy a középkorú férfiak közel 40 százaléka képtelen megszabadítani a hölgyeket melltartójuktól, főleg azért, mert előjáték közben, egy kézzel próbálkoznak a művelettel. Megdöbbentően sok baleset történik évente ennek köszönhetően, ugyanis a legtöbb férfit arcon csapja a hirtelen kipattanó melltartó, vagy annak pántja kificamítja ujjukat.

A brit tanulmány szerint tehát érdemes vigyáznunk, mert szex közben komoly veszélyek leselkednek ránk. A biztosító társaságok pedig mostantól valódi kockázatként tekinthetnek a szerelemre, mert könnyen lehet, hogy ők csak ráfizetnek arra, ha két ember megkívánja egymást.