Hollywood legtermészetesebb szépségei

Vágólapra másolva!
Szinte havonta készül egy szavazás arról, hogy ki a legszexisebb vagy legdivatosabb sztár Hollywoodban. Egy amerikai magazin munkatársai most azonban nem a nagyközönséget kérdezték, hanem a sminkesek, fodrászok körében kutakodtak, hiszen ők a valódi szépséget látják.
Vágólapra másolva!

Azokon a fotókon vagy a filmvásznon, ahol minden színész tökéletesen néz ki, egészen más kép alakul ki a hírességekről, mint amilyenek valójában. Csak a sminkszobában, a kulisszák mögött akad néhány ember, aki a sztárok valódi arcát is látja, így őket is érdemes megkérdezni arról, vajon kit tartanak a legszebbnek (smink nélkül is). Amerikai fodrászok és sminkesek nemzeti szövetségét kereste meg egy magazin, hogy alkossanak véleményt. Ismét született tehát egy toplista, amely talán hitelesebb képet ad arról, hogy kik azok, akik nem csak a reflektorfényben mutatnak lenyűgözően.

A hölgyek körében a szakmai "zsűri" egyértelműen Scarlett Johanssont tartja a legtermészetesebb szépségnek. A 21 éves színésznő világos bőrével, egyedi szépségével, vastag ajkaival és mindig változó frizurájával érte el a szakemberek tiszteletét. Szintén közkedvelt szépség Kate Winslet, aki még szülés után is meg tudta őrizni korábbi varázsát, még akkor is, amikor súlyproblémákkal küszködött. Catherine Zeta-Jones került a harmadik helyre, aki a kortalan szépséget képviseli, még smink nélkül is.

A férfi színészek között Orlando Bloom tinédzser arca aratta a legnagyobb sikert a szakmai körökben is, őt pedig Jake Gyllenhaal követi, aki szintén fiatalos külsővel varázsolta el a szavazás résztvevőit, ugyanakkor férfias átváltozásra is képes, ha egy szerep megkívánja (láthattuk ezt mi is a Bőrnyakúak című filmben). Harmadik helyre Johnny Depp került, aki minden filmjében teljesen átváltozik, de mindig megőrzi azt a sármot, amivel mindenkit levesz a lábáról.