George Clooney részeges randija

Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy gerincsérülése óta egyáltalán nem fogyaszthat alkohol a Sziriana sztárja, Clooney a hétvégén botrányosan részegre itta magát Mariella Frostrup társaságában. Ráadásul mindez egy nyilvános helyen történt.
Vágólapra másolva!

Elvileg George Clooney még nem fogyaszthat alkoholt, mivel tavaly történt gerincsérülése miatt gyógyszereket kell szednie. Ennek ellenére, a hétvégén a londoni Nobu bárban vacsorázott Mariella Frostruppal, akivel évek óta jó barátságban van, egyes pletykák szerint néhányszor együtt is töltötték az éjszakát. Szemtanúk beszámolója szerint a modell mindenesetre elég lazán viselkedett a színésszel, és a vacsora után Clooney is elengedte magát: egymás után rendelte a whiskyket.

A Star magazinnak nyilatkozó szemtanú így emlékszik az esetre: "Clooney idővel teljesen megfeledkezett magáról. Nagyon sokat ivott és Mariella is vele tartott. Végül a testőrei jöttek be érte, és segítettek neki két lábon távozni az étteremből, miközben ő hangosan flörtölt partnerével. Azt is beszélik, hogy az utcán még kötekedni is kezdett hajléktalanokkal, vagy ilyesmi."

Clooney másnap nem csak a róla megjelent, nem túl hízelgő cikkek miatt aggódhatott, orvosai is közölték vele, hogy ha nem tudja türtőztetni magát, akkor egy ilyen kaland könnyen az életébe is kerülhet.