Halle Berry számára George Clooney a tökéletes

Vágólapra másolva!
Bár Halle Berry többször is kijelentette már, hogy soha többé nem akar házasságot, vagy komoly kapcsolatot, mert túl sokat csalódott már a férfiakban, most mégis elárulta, hogy egyetlen férfi azért megdobogtatja a szívét.
Vágólapra másolva!

A Macskanő sztárja közismerten nem hisz már a nagy szerelemben, de az Oscar-díjas Halle Berry szíve azért nincs jégből. Nemrégiben az televíziós műsorban elárulta, hogy létezik egy olyan férfi, aki mindig nagy van hatással rá, és ez nem más, mint George Clooney. A színésznő elmondása szerint nem ismeri közelebbről a sármos színészt - emiatt sajnálatának adott hangot -, csak partikon és díjátadó esteken találkozott vele néhányszor, de állítása szerint ez is elég volt ahhoz, hogy elvarázsolja őt.

Forrás: MTIForrás: MTI

Halle Berry és George Clooney - szép pár lennének


Halle Berry, aki már többször nyilatkozta, hogy soha többé nem akar házasodni, és gyermekvállaláshoz is inkább a mesterséges megtermékenyítést választaná, most azért bevallotta, hogy Clooney nagyon bejön neki. "Engem levett a lábamról, mert van benne valami titokzatos, ami nagyon meg tudja bolondítani a nőket" - mesélte. "Sosem tudhatod, hogy éppen merre van, és mit csinál, olyan érzés ez, mintha megint huszonéves lenne az ember."

Mindez felhívás lenne keringőre? George Clooney jelenleg facér, és nem tervez újabb komoly kapcsolatot addig, amíg karrierjével van elfoglalva, de könnyen megeshet, hogy Halle Berry finom üzenetére még ő is felkapja a fejét.