Sienna tanácsai Valentin-napra

Vágólapra másolva!
A színésznő elmondta, elege van már Jude Law-ból és a folyamatos pletykákból, miszerint újra visszament volna hozzá. Sienna végleg elköltözött, a Valentin-napot barátnőivel ünnepli, és minden nőnek csak ezt tudja tanácsolni.
Vágólapra másolva!

Sienna Miller egy interjú során elmondta, hogy végleg szakított Jude Law-val, és bár a sajtó mostanában megint arról cikkez, hogy találkozgatnak, nincs szándékában tovább próbálkozni. "Elköltöztem tőle, és ez volt a legjobb, amit tehettem. Még mindig szeretnének hírbe hozni minket, de ennek már tényleg vége van, túl sokat szenvedtünk már mindketten" - mesélte Sienna. A színésznő azt is elmondta, hogy egyáltalán nem zavarja a magány, a Valentin-napot is egyedül tölti.

A Casanova című filmjének bemutatója előtt a nőknek üzenve Sienna így nyilatkozott: "Azt tanácsolom a nőknek, akik keresik a szerelmet, hogy inkább maradjanak szinglik, és legyenek sokat barátnőik társaságában. Nincs barátom ebben a pillanatban, és nagyon jól érzem magam így. A Valentin-napi tervem annyi, hogy a csajokkal elmegyünk bowlingozni. Amíg nem találod meg az igazit, sokkal jobban jársz, ha inkább egyedül vagy, a barátaiddal találkozol, és nem bajlódsz elrontott kapcsolatokkal."