Brad Pitt vezeti a legszexisebb pasik listáját

Vágólapra másolva!
Bár a legutóbb megjelent fotóin Brad Pitt már nem a tökéletes szépfiú érzetét keltette, még mindig őt tartják a világ legszexisebb pasijának, legalábbis a brit New Woman magazin olvasói.
Vágólapra másolva!

Nem telik el hét anélkül, hogy egy női magazin ne hirdetne szavazást olvasói körében arról, hogy melyik hírességet tartják valamiben a legjobbnak vagy legrosszabbnak. A brit New Woman magazin most arra volt kíváncsi, hogy ki a legdögösebb pasi a világon, és a közel tízezer beérkezett szavazat szerint még most is Brad Pitt a legtöbb nő vágya. A százas toplista tökéletesen kiszámítható első helyezettje után a fiatal tehetség, Jake Gyllenhall következett, aki már a Donnie Darko óta bizonygatja, hogy nem csak szépfiúként állja meg a helyét. A bronzérmes mindenki kedvenc elfje, Orlando Bloom lett, majd a brit Clive Owen következik a sorban.

A magazin szerkesztője, Helen Johnston nincs meglepve az eredmények hallatán: "Brad Pitt egy élő isten. Mostanában még szexisebb, mint tíz évvel ezelőtt. Még azt is meg lehet neki bocsátani, hogy elhagyta Jennifer Anistont. Szóval nem csoda, hogy megnyerte ezt a szavazást. Büszke is lehet rá, hiszen ez a megmérettetés minden férfi álma. Felejtsék el a díjátadókat vagy a kritikusok elismerését - ez az, ami igazán számít a férfiaknak" - nyilatkozta.