Brad Pitt a világ legszexisebb férfija

Vágólapra másolva!
A brit Company magazin évenkénti választásán idén Brad Pitt bizonyult a legszexisebb férfinak a világon, a korábbi években mindig előkelő helyen szereplő David Beckham viszont a negyedik helyre szorult vissza.
Vágólapra másolva!

A Company olvasói Brad Pittet tavaly még csak harmadiknak választották meg a száz legszexisebb férfit felvonultató listán, idén azonban ő szerezte meg az első helyet. Közvetlenül mögötte végzett Orlando Bloom, így mint utólag megtudhattuk, a Trója című filmben a világ két legszexisebb férfijának tartott színészt láthattuk egymás mellett játszani.

David Beckhamet az egyik brit szappanopera szívtiprója, Nigel Harman taszította le a képzeletbeli dobogóról. Az Eastenders című műsorból ismert színész ezzel 70 helyet ugrott előre, Beckham viszont azzal vigasztalhatja magát, hogy a szigetországon kívül egyértelműen ő a hölgyek kedvence kettőjük közül.

Beckham egyébként két évvel ezelőtt az első helyen szerepelt, tavaly pedig csak néhány szavazattal csúszott le az elsőségről, akkor Justin Timberlake-et kiáltották ki a világ legszexisebb férfijának.

Timberlake is visszacsúszott, idén csak az ötödik helyre volt jó, a listán utána Collin Farrell, Johnny Depp és Robbie Williams következik. Jude Law a kilencedik, az első tízet pedig Duncan James, a Blue énekese zárja.

Peter Andre-nak különdíjat kellett volna adni: amellett, hogy a sztárvilágban talán neki van a legkockásabb hasa, idén ő a legmagasabb helyezést elért újonc is. Persze helyesebb lenne inkább nagy visszatérésről beszélni, hiszen őt 1996-ban egész Európa megismerhette: a Mysterious Girl hosszú hetekig a slágerlisták élén szerepelt. Azóta Andre-ról nem sok mindent hallhattunk, mostanában viszont újra élesztgeti karrierjét.

A legkevésbé szexisek

1 Michael Jackson
2 Chris Evans
3 Peter Andre
4 Simon Cowell
5 Robbie Williams
6 Justin Timberlake
7 Liam Gallagher
8 David Beckham
9 Gareth Gates
10 Justin Hawkins

Először mint a brit valóságshow-ból ismert Jordan barátja szerepelt az angol bulvárlapok címoldalán, nemrégiben pedig új lemezt is kiadott. Mindennek köszönhetően a 19. helyezést sikerült megszereznie.

A tavalyi évhez képest a legtöbbet Jake Gyllenhall lépett előre, a Donnie Darko sztárja a 98. helyről a 21.-re ugrott.

A Company olvasói a legkevésbé szexis férfiak listáját is összeállították: Michael Jackson idén megkaparintotta az első helyet, Peter Andre a dobogó legalsó fokán végzett, de Justin Timberlake, Robbie Williams és David Beckham is bekerült az első tízbe.