Sadie Frost soha nem menne vissza Jude Law-hoz

Vágólapra másolva!
A kalandos magánéletéről elhíresült színész volt felesége nemrég kijelentette: egyáltalán nem igazak a pletykák, hogy visszamenne Jude Lawhoz. Esze ágában sincs újrakezdeni teljesen elromlott házasságát.
Vágólapra másolva!

Két évvel ezelőtt ugyanolyan sajtóvisszhangja volt Sadie Frost és Jude Law válásának, mint amit mostanában a színész és Sienna Miller nyűglődéséről olvashatunk. Sok pletyka keringett akkoriban is, állítólag Jude megütötte a feleségét, kicsapongó életet élt, és a félrelépések sem maradtak el. Ezekről persze nem lehetett biztosan tudni semmit, az viszont tény, hogy 2004 végén Sadie Frost elvált a szívtipró színésztől.

Alig egy-két hónappal a válás után lépett be az Alfie sztárjának életébe Sienna Miller, akivel aztán hosszas és kegyetlen harc alakult ki, mivel barátnője mellett a színész a dadussal is összeszűrte a levet. Hónapokon keresztül volt téma a bulvárlapokban kettejük háborgó kapcsolata, szinte hetente szakítottak, vagy békültek ki újra. Most, hogy több hónapja óta úgy tűnik, végleg véget ért a két színész kapcsolata, egyesek tudni vélik, hogy Sadie Frost visszafogadná volt férjét, és közösen élnének Los Angelesben a gyermekeikkel együtt.

A 40 éves Sadie jót mulatott ezeken a pletykákon, és azonnal nyilatkozott is a sajtónak. "Szórakoztató hírek ezek, de természetesen nem igazak. Eszem ágában sincs újra kezdeni Jude-dal, főleg mert új férfi van az életemben. Mindenki biztos lehet abban, hogy a volt férjemnek már nincs keresnivalója az életemben, szóval ezek csak üres pletykák" - jelentette ki Sadie.