Karácsonykor lesz Tom Cruise és Katie Holmes esküvője

Vágólapra másolva!
Bár eredetileg Mexikóba tervezték, úgy tűnik, Tom Cruise és Katie Holmes esküvője mégsem tengerparti környezetben lesz, mivel mindketten szeretik a karácsonyi hangulatot. Egyelőre csak annyi biztos, hogy december 25-én kelnek egybe.
Vágólapra másolva!

Korábban a pár sokat vitatkozott arról, hogy nagy családi menyegző vagy szűk körű szertartás keretében házasodjanak össze, ennek vallási okai is voltak, mivel Katie szülei nem nézték jó szemmel, hogy lányuk szcientológus esküvőn kötelezi el magát.

Úgy tűnik, sikerült kompromisszumra jutni a kényes kérdésekben, mert a színész-pár mégsem Mexikóban kel egybe, de a pontos helyszínről egyelőre hallgatnak. Azt viszont már biztosan lehet tudni, hogy nem szűk körben tartott esküvőre kerül sor, a meghívottak listája igen nagy, és több híresség neve is szerepel köztük, mint például Lisa Marie Presley, John Travolta, Nicole Kidman és Juliette Lewis.

Az is kiderült, hogy Tom Cruise és Katie Holmes december 25-én, azaz karácsonykor szeretne összeházasodni, mivel mindketten rajonganak az ünnepi hangulatért, de hogy pontosan hol kerül sor a szertartásra, arról egyikük sem hajlandó nyilatkozni. Ugyanakkor Katie Holmes rajongóit sokkolta a bejelentés, miszerint a színésznő az esküvő után a Kate Cruise nevet akarja felvenni, ezzel is kimutatva rajongását férje iránt.