Nicole Kidman boldogságot kíván Cruise-nak

Vágólapra másolva!
Nicole Kidman hosszú idő után először beszélt volt szerelméről, Tom Cruise-ról a nyilvánosság előtt, és csak annyit üzent a színésznek, hogy reméli, megtalálja az igazi boldogságot leendő felesége, Katie Holmes mellett.
Vágólapra másolva!

A bulvárlapok hosszú ideig csámcsogtak azon, hogy Nicole Kidman depressziós volt a válás után, hónapokig ki sem mozdult a lakásából, felöltözni sem volt kedve. Nos, ezeknek az időknek vége, a színésznő azóta szakmájában is egyre sikeresebb, és magánélete is rendeződni látszik. Legutóbb éppen Keith Urbannal, a 37 éves countryzenésszel látták együtt vásárolni, motorozni és vacsorázni is. Állítólag Keith, aki nemrégiben szakított a topmodell Niki Taylorral, Renée Zellwegert kérte meg, hogy segítsen egy randit összehozni a 38 éves szőke színésznővel. Bár Nicole nem erősítette meg, hogy nem csak barátságról van szó, a közeli ismerősök már tudni vélik, hogy Cruise exneje és a híres zenész között már javában dúl a szerelem.

Bárhogy is, Nicole Kidman hosszú idő óta először beszélt a nyilvánosság előtt volt férjéről, akinek csak annyit üzent, hogy nagyon sok boldogságot kíván neki új menyasszonya, Katie Holmes oldalán. Cruise, mióta elvált Kidmantől, együtt járt Sofia Vergara modellel, és Penélope Cruz színésznővel is, de úgy tűnik, hogy a fiatal Katie Holmes mellett találta meg ismét a boldogságot, akivel június elején jelentették be eljegyzésüket. Nicole szerint nagyszerű, hogy volt férje ismét megállapodik, mert ez közös gyermekeiknek is hasznukra válik majd. Hollywood egyik leghíresebb exházaspárjának két örökbe fogadott gyereke van, a 12 éves Izabella és a 10 éves Connor.

"Remélem, hogy boldog. Ha Tom boldog, akkor a gyerekeink is boldogok. Már évek teltek el azóta, hogy elváltunk, és azóta több barátnője is volt. Már sikerült továbblépnünk" - tette hozzá Nicole.