Angelina Jolie betegesen lefogyott

Vágólapra másolva!
Több mint öt kilót adott le az elmúlt hetekben Angeline Jolie, de nem egy új fogyókúrának köszönhetően, hanem a stresszes életmód miatt lett betegesen sovány. Az orvosai pontosan ezért aggódnak.
Vágólapra másolva!

Kétségtelen, hogy a Tomb Raider sztárjának igen nehéz élete volt az utóbbi időben. Második gyermekét, Zaharát fogadta örökbe, aki súlyos betegségekkel küzdött (többek közt szalmonellás fertőzéssel), az újságok beszámolója szerint egy héten háromszor is kórházba kellett vinnie a kislányt. Mindemellett a sajtóval is meg kellett birkóznia, mert mindenki arra volt kíváncsi, hogy összeköltözött Brad Pitt-tel, akinek volt párja, Jennifer Aniston is kitálalt, mindenkinek elmesélve, hogy még mindig szerelmes a sármos színészbe.

Brad Pitt is súlyos betegséggel küzdött az utóbbi hetekben, sokat volt kórházban, többször is benn tartották kezelésen. A férfi betegségéről több pletyka is szárnyra kapott, hivatalosan egyiket sem erősítették meg, de annyi bizonyos, hogy gyermeke mellett Angelinának új kedvesét is ápolnia kellett, amikor összeköltöztek nemrégiben. Mindezek fényében egyáltalán nem csoda, hogy az elmúlt időszak nehézségei meglátszanak rajta, de a színésznő orvosai aggódni kezdtek Angelina egészségi állapota miatt, pláne, hogy szigorú diétához tartja magát, nem eszik húst, csak rizst és párolt zöldségeket.

"Két hét alatt több mint öt kilót leadott" - mondta Amanda Magana, Angelina ápolója. "A beteg gyermeke mellett éjszakánként csak egy-két órát tudott aludni, és mivel aggódott érte, alig evett napközben. De most már el kell kezdenie a saját egészségével foglalkoznia. Ha nem javul az állapota, sem Bradnek, sem a gyerekeknek nem tud majd segíteni."