Jodie Foster pszichológusnál tanulja az anyaságot

Vágólapra másolva!
A színésznő számára az egyik legfontosabb dolog, hogy gyermekei mindent megkapjanak, mert - saját elmondása szerint - neki nem volt igazi gyermekkora, így most velük együtt próbálja bepótolni elmulasztott éveit.
Vágólapra másolva!

Jodie Foster, a Taxisofőr című filmnek köszönhetően, nagyon korán kezdte profi színészi karrierét és ezért sosem volt igazán gyermekkora. A színésznő úgy gondolja, hogy pontosan ezért kell biztosítani gyermekei számára a lehetőséget, hogy teljes életet éljenek.

A 43 éves Jodie hétéves fia és négyéves lánya igazi örökmozgó gyermekek. "Én egy egészen más világban nőttem fel" - mesélte Jodie Foster. "Nagyon korán kezdtem el dolgozni, így a fiatal éveimből kimaradt a játék, a felhőtlen szórakozás, sokkal hamarabb kellett megtanulnom a felelősség fogalmát, mint az jó lett volna. Azt akarom, hogy Charlie-nak és Kitnek boldog gyermekkora legyen, ezért még pszichológushoz is járok, hogy mindent megadhassak nekik, amire szükségük van."

A színésznő azt is elmondta, hogy igyekszik munka után nagyon sokat játszani a gyerekekkel, mert így saját fiatal korát is fel tudja idézni, amelyből hiányzott a játék. "Sokszor játszunk, vagy megyünk a barátaikkal kirándulni. Néhány hete egy vízparti helyet béreltünk ki, és egész nap a parton szórakoztunk. Estére mindannyian csupa kosz és sár lettünk, a gyerekek imádták, és én is. Néha belegondolok, és rájövök, hogy velük élem meg mindazt, ami az én fiatal koromból kimaradt. Túlságosan elfoglalt voltam."