Jessica Simpson a Hazárd megye lordjaiban

Vágólapra másolva!
Jessica Simpsont, a szőke popsztárt választották ki Daisy Duke szerepére a Hazárd megye lordjai című sorozat moziváltozatához. Az MTV üdvöskéje Britney Spears elől halászta el a korrupt hatóságok ellen küzdő Bo és Luke csinos unokahúgának szerepét.
Vágólapra másolva!

A Magyarországon is nagy sikerrel futó sorozatot 1979 és 1985 között vetítette a CBS tévécsatorna. A Hazárd megye lordjai két unokatestvér kalandjait követi nyomon, akik Daisy kuzinjukkal és Jesse nagybácsival karöltve veszik fel a harcot a képzeletbeli Hazárd megye korrupt hatósági embereivel, Hoggal és Roscoe P. Coltrane seriffel. Bár Bo és Luke a főcímdal szerint "csak két jó srác, akik sose ártanának senkinek", feltuningolt Dodge Charger járgányukkal száguldozva mégis alapos felfordulást rendeznek.

Noha korábban Britney Spears neve is szóba került, a válogatáson mégis Simpsonra osztották Daisy szerepét. A szőke énekesnő a Hazárd megye lordjai-ban debütál majd a filmvásznon.

Az Amerikai pité-ben Stiffert játszó Seann William Scott és Johnny Knoxville, a Sötét zsaruk 2-ben is felbukkanó, de leginkább az MTV Jackass című extrémhumor-sorozatából ismert színész már korábban megkapta Bo és Luke szerepét a Jay Chandrasekhar rendezésével készülő filmben.

Simpson, akárcsak Knoxville, az MTV-nek köszönheti ismertségét. A zenecsatornán futó Newlyweds című reality műsorban bepillantást enged énekpartnerével, Nick Lacheyvel kötött házassága zűrös fejezeteibe.