A Cruise család venné meg Zellwegerék otthonát

Vágólapra másolva!
Hivatalosan még meg nem erősített hírek szerint Tom Cruise és Katie Holmes szeretné megvenni azt a házat, amelyben eddig Renée Zellweger és Kenny Chesney lakott, de válásuk miatt most eladásra kínálják.
Vágólapra másolva!

Csupán fél évig lakott Renée Zellweger és férje, Kenny Chesney abban a luxusingatlanban, amelyet idén májusban, esküvőjük után vettek közösen Pomfretben. A ház tökéletesen felszerelt, több háló- és fürdőszobája is van, valamint egy tekintélyes méretű zöld birtok is tartozik hozzá, így az értéke - az éppen elvált pár szerint - 1,3 millió dollár.

Mivel az ingatlan elég jó helyen van, már több jelentkező is akadt, köztük Tom Cruise is érdeklődött, akivel Renée a Jerry Maguire, a nagy hátraarc című filmben játszott együtt, így talán nem lenne meglepődve senki, ha a színész vehetné meg a házat. Egyelőre hivatalosan egyik fél sem erősítette meg a hírt, de Tom egyik ismerőse szerint a decemberben házasodó pár pont egy vidéki birtokot keres, ahol Katie nyugalomban és jó levegőn lehet majd születendő gyermekével.

"Tom és Kate pont egy ilyesmi birtokot keres, és úgy tűnik, a Zellweger-ház minden tekintetben megfelel az elvárásaiknak" - mondta az ismerős. "Mindkettejüknek nagyon tetszik az ötlet, hogy vidéki környezetben folytassák közös életüket, mert véleményük szerint a gyermeknek is jót tenne a csend és a jó levegő."